Logó

Szellemi Tanítások

Szellemi Tanítások

SZELLEMI TANÍTÁSOK

Információk a Tiszta Forrásból

Köszöntünk Téged!

 

Biztos benned is felmerült már az a kérdés, hogy ki vagy valójában, és mi az életed értelme, életcélod a földi lét élvezetén túl. Ezek a témák szinte mindenkit foglalkoztatnak, akik elérik tudatosodásuknak azt a szintjét, amikor körvonalazódik bennük egy magasabb minőség létezése és annak megismerése.

 

Ezen az oldalon szellemi tanításokat, valós tapasztalatokon alapuló információkat és az életben használható gyakorlatokat osztunk meg, melyek együttesen fejlesztik a test, lélek és szellem állapotait.

A választott feladatunk, hogy az igazságra (az igaz ágra) nyitott embereket segítsük fejlődésükben. Mi olyan útonjárók vagyunk, akik nem földi mesterektől, hanem szellemi entitásoktól kapjuk a tudást és a tanításokat több csatornán keresztül, amelyek egybehangzóak és azonosak a tradicionális ősi tudással.

 

Az oldalunkon elérhető tartalmakat, amelyek számos helyen eltérnek a köztudatban lévő információktól, azoknak szánjuk, akik nyitottak a tényleges fejlődésre.

 

Íme az első tanítás a tudás fogalmáról:

 

Az információ és annak megértése önmagában nem nevezhető tudásnak. Tudásnak (a spirituális fejlődés szemszögéből) egy megélési folyamat eredményét tekinthetjük, vagyis azt az esszenciát, amely közvetlen élettapasztalat és annak megértése, majd alkalmazása során kristályosodik ki bennünk.

 

Például attól, hogy van információm az autószerelésről, még nem vagyok autószerelő, így azt spirituális értelemben nem nevezzük tudásnak.

 

 

A fejlődéshez a tudáson keresztül vezet az út, szemben a puszta információ halmozással. Törekedjünk a tudás tárgyát 360° megközelítésben körbejárni, vagyis ha több oldalról vizsgáljuk meg, akkor a téma megértése felé közelítünk.

 

Csak magadat tudod megváltoztatni, a világ ezáltal változik.

Ha készen állsz erre, kövesd oldalunkat vagy csatlakozz csoportunkhoz!

 

Boldog Napot! A lelkeink találkozni fognak!

Rólunk:

Egy olyan csoport vagyunk, akik nem földi mesterektől hanem szellemi entitásoktól, kapjuk a tudást és a tanításokat több csatornán keresztül. Az így kapott információ, tudás: egybehangzó, egymást segítő és kiegészítő. Így kerek egésznek tekinthetünk rá.

Feltöltött anyagok:

Név  
E-mail  
Telefonszám  
Üzenet  

Kapcsolatfelvétel

Thoth

Való, hazugság nélkül, biztos és igaz.

 1. Ami fent van, ugyanaz, mint ami lent van, és ami lent van ugyanaz, mint ami fent van, így érted meg az egy varázslatát.
 2. És ahogy minden dolog az egyből származik, az egyetlen gondolatból, a természetben minden dolog átvitellel az egyből keletkezett.
 3. Atyja a Nap, anyja a Hold, Szél hordozta méhében, táplálta a Föld.
 1. Ő a Theleszma, az egész világ nemzője.
 2. Ereje tökéletes, ha a földbe visszafordul
 3. Válaszd el a Tüzet a Földtől, a könnyűt a nehéztől, tudással szenvedéllyel.
 4. A földről az égbe emelkedik, aztán ismét a földre leszáll, a felső és alsó erőket magába szívja. az uralmat az egész világ felett így nyered el. e perctől fogva előled minden sötétség kitér.
 5. Minden erőben ez az erő ereje, mert a finomat és a nehezet áthatja.
 6. A világot így teremtették.
 7. Ez az átvitel varázslata, és ennek ez a módja.
 8. Ezért hívnak Hermész Triszmegisztosznak, mert a világegyetem tudásának mindhárom része az enyém.
 9. Amit a Nap műveiről mondtam, befejeztem.

(Hermész Triszmegisztos - Tabula Smaragdina)

Nimród

Mottó:

Magyarázatok mindig vannak...

Hogy mivel eteted a tudatod annak a függvénye, hogy a valóság melyik arca mutatkozik meg előtted.

Hogy meglásd az igazságot, a valóság minden arcát ismerned kell!

Ez a bölcsesség útja...

Videók:

 

A felsorolt Szellemi tanítások anyagokról videó sorozatot is készítünk, melyeket elkészítésük után erre a hivatkozásra kattintva tudjátok elérni