Logó

Webáruház

Megrendelőlap

Név (Az elemezendő nevet írd az üzenetbe!)  
Születési dátum:  
Partner születési dátuma:  
E-mail címe:  
Számlázási név:  
Számlázási cím:  
Hogyan kéred az elemzést / terméket?  
Melyik elemzéseket / termékeket kéred?  
Üzenet  

A mai rohanó világban mindenki igyekszik minél inkább spórolnia az idejével. Ma már szinte minden kapható az interneten, sőt sok helyen eltűntek a hagyományos üzletek, boltok.

A gondolat, hogy internetes áruház lehetőségét kihasználjam, abból eredt, hogy készítettem egy számmisztikai elemzőprogramot. Így lehetőségem adódott, hogy olyan személyeknek is készítsek elemzést, akikkel személyesen nem találkoztam. Az elemzést e-mailben, vagy postán el tudom juttatni a megadott címre.

Később az a gondolat is társult hozzá, hogy ajándékutalvány készítek a szolgáltatásaimra, így bárki meglepheti ismerőseit. Sőt ha valaki több alkalmat szeretne, akkor kedvezményt is kap. A kupon, a számmisztikai elemzés kivételével bármelyik szolgáltatásra beváltható, az igényelt szolgáltatás díjszabásának megfelelően. Így az a személy, aki ajándékba kapja az ajándékutalványt, vagy kupont, maga választhatja ki, hogy mire lenne szüksége leginkább.

Természetesen, ha van egy működő webáruház, akkor néhány olyan terméket is ki tudok tenni, amely kapcsolódik azokhoz a szolgáltatásokhoz, amelyekkel foglalkozom.

 

Nem az a célom, hogy egy nagyon profi webáruházat hozzak létre, hanem inkább az, hogy rugalmasan működtethető legyen, kevés ráfordítással.

 • Ezért arra kérlek, ha itt vásárolsz, mindenképpen küldd el a számlázási neved és címed a mellékelt megrendelőlap kitöltésével, hogy számlát írhassak Neked,
 • add meg a címet (legtöbbször e-mail címet), ahová kéred a terméket
 • és minden egyéb információt, ami szükséges, hogy lebonyolítsuk az üzletet írd bele az "Üzenet" mezőbe. Ha postai úton kéred a terméket, ne felejtsd el beletenni a postai kézbesítést a kosárba!
 • A kért szolgáltatást kiegyenlítheted utalással, PayPal-el, vagy bankkártyával is fizethetsz.
 • Az webáruház igénybevételéhez szükséges információkat itt olvashatod.

Itt tudsz vásárolni!

Kosár tartalma (0)

Itt látod, hogy mi van a kosaradban!

 1. Kattints a kosár tartalmára,
 2. ellenőrizd le a benne lévő szolgáltatásokat, termékeket.
 3. Itt még módosíthatód a mennyiséget, vagy akár törölheted is a tételt.
 4. A kifizetést a "Buy Now" gombra való kattintással kezdeményezheted.
 5. A fizetésnél használhatsz PayPal-t vagy bankkártyát (mindkét esetben a PayPal nyílik meg, itt lehet majd kiválasztani a fizetési módot. Bankkártyás fizetés esetén válaszd a "Pay with Debit or Credit Card" gombot).
 6. Ha inkább utalni szeretnél, akkor töltsd ki a mellékelt megrendelőlapot, és írj bele az üzenetbe minden fontos információt. Az utalási számlaszámot a "Kapcsolat" menüpontban találod. Ha olyan mezőt találsz, amire nincs szükséged, tegyél bele egy kötőjelet, mert minden mezőbe írni kell valamit.

Töltsd ki a megrendelőlapot!

 1. Töltsd ki értelemszerűen minden mezőt.
 2. Ha egy mezőre nincs szükséged, akkor tegyél bele egy kötőjelet! Üres mezőt az alkalmazás nem fogad el.
 3. A Számlázási név és cím pontos megadása kötelező!
 4. Minden egyéb információt írd az "Üzenet" mezőbe.
 5. Ha utalással egyenlíted ki a megrendelést, akkor ne foglalkozz a webáruház résszel, csak a megrendelőlapot töltsd ki pontosan. Minden egyéb információt írj az "Üzenet" mezőbe.
 6. Ha ellenőrizted az adatok pontosságát, kattints a "Küldés" gombra. A rendszer jelzi, ha az üzenet el lett küldve.
 7. Az én válaszom nem automatikus, de hamarosan visszajelzek, hogy megkaptam az üzeneted.
HetedHét Határ

A megrendelőlap elküldésével elismerem, hogy az ÁSzF.-et elfogadtam!

Webshop jelenleg nem üzemel

A kormány úgy döntött, hogy a KATA már nem szolgálja kellőképpen az érdekeit, ezért változtatott azon, ezzel ellehetetlenítve a vállakozásom működését.

 

A webáruház emiatt zárva tart.