Logó

Tanfolyamok

Kapcsolatfelvétel­

Név  
E-mail  
Telefonszám  
Üzenet  
Tanfolyam

Szellemgyógyászati és Pszichotronika - tanfolyam

 

Szellemgyógyászati ismeretek - tanfolyam

 • Időpontok: november 25.; december 2.; december 16.
 • 1000 - 1700 óra között.
 • Ár: 33 000 Ft / 3 nap (alkalmanként is lehet fizetni)
 • Budapest,VII. ker., Péterfy S. u. 15. mf. 2

Vezeti: Vörös Károly reiki mester, tanár; szellemgyógyász

Angyalfény

A szellemgyógyászat nagy területet átfogó lehetőség a betegségek leküzdéséhez. Induljunk ki nagy vonalakban abból, hogy a betegség megjelenésének a hátterében mindig valamilyen ok áll. Attól függően, hogy a „megbetegítő ok” energetikailag milyen erős volt és mindez milyen régóta áll fenn, beszélhetünk az egyszerűség kedvéért, „könnyű, vagy nehéz” lefolyású betegségről. Könnyű pl.: egy megfázás, térdfájás, vesegyulladás, stb. Nehéz pl.: daganat, rákos sejtek, ízületi betegségek, stb. A könnyű lefolyású betegségnél kezeljük a betegséget és az okot is feltárjuk, semlegesítjük. Míg az utóbbinál ajánlott előbb a betegség megállítása, megszűntetése és közben vagy utána az ok feltárása.

Ilyenkor a sorrend azért fordul meg, mert az ok kérdése másodlagos lesz, hiszen a betegség amúgy is legyengítette a testet és az ok feltárását már nehezen viselné. Ezért előbb a testet kell rendbe rakni.

A szellemgyógyászat mind a két esethez nyújt nagy segítséget. Elindítja, felgyorsítja a gyógyulás folyamatát, „rendet rak az elmében”, a gondolkozásban. Ha valamilyen szerv „elromlott”, akkor szellemgyógyászati módszerekkel kicseréljük, átprogramozzuk, DNS-t javítunk, stb.

A szellemgyógyászat tárháza lehetőséget ad a megelőzésre is. A stressz, a trauma feloldása szintén fontos még mielőtt eltemethetnénk magunkban, de régebbi események is könnyen feltárhatóak és semlegesíthetőek.

Gyors megoldások a fejfájás elmulasztásához, fájdalom, vérzés csillapítására. Miképpen lehet soványra zabálni magunkat és még rengeteg kezelési módszert ismerünk meg a 4 nap alatt.

A tanfolyam „szellemgyógyászat alapból” és a „szellemgyógyászat haladó” részekből épül fel.

Az „alapokon” belül megismerkedünk az ember energetikai rendszerével, és felépítésével, ami azért fontos, hogy tudjuk, mivel és hogyan dolgozunk. Ehhez ad segítséget az inga és pálca használatának alapvető elsajátítása azért, hogy ne csak „médium” vehessen részt szellemgyógyászat tanfolyamon. A harmadik napon megismerkedünk a kezeléspraktikákkal. A sok tanulás közben a gyakorlás sem marad el.

A „haladó” előadásokon újabb lehetőségekkel ismerkedhetünk meg. A tanulás és gyakorlás, az alapokon elsajátítottakat felhasználva épül fel. A kezeléseket úgy tudjuk majd használni, hogy a legtöbb esetben ismerjük a működési mechanizmust is, ami lehetőséget ad arra, hogy 1-1 betegség esetén a lehető legjobb és leggyorsabb megoldást tudjuk választani a tudásunk tárházából...

Szellemgyógyászat 4 napos tematikája:

 

Szellemgyógyászat alap, 3 nap:

 1. szellemgyógyászat felosztása, kezelés feltételei, a kezelések hatásai, gyógyulási nehézségek feltárása, inga, pálca használat megismerése
 2. az ember energetikai felépítése: aura, csakra, meridiánok, kínai 5 elem tana, szervóra, stb.
 3. lelki traumák megoldása az „ok” átbeszélésével, és megbeszélés nélkül, beteg szerv szellemgyógyászati cseréje, kijavítása
 4. 1-3 gyakorlás minden nap.

 

Szellemgyógyászat haladó, 3 nap:

 1. rákos, daganatos betegségek kezelési módszerei, pszichotronikai módszerek: testi elváltozások helyreállítása, végtagok nyújtása stb.
 2. DNS kijavítás, szavakkal gyógyítás, terápiák
 3. a „múló idő” fogalma és ennek felhasználása a kezelésekhez, Az „energia” fogalma és használata másképpen, mint eddig
 4. 1-3 gyakorlás minden nap.