Ennek ellenére úgy érzem, hogy tenni kell érte.
Mégis mit tehetek, hogy azokat az információkat, amit a Facebook terjedése előtt megkaptam, továbbra is megkapjak?
Mit tehetek azért, hogy az információ áradatból ne zárjuk ki azokat, akik nem kívánnak a Facebook és hasonló közösségek tagjai lenni?
E-mail címe szinte mindenkinek, van aki a világhálón barangól, hiszen minden regisztrációhoz szükségeltetik. Én nem vagyok kíváncsi az igazi nevedre, használhatsz fórum nevet (ha személyesen kell találkoznunk, úgyis bemutatkozunk), a képeidre sem vagyok kíváncsi, hacsak azt nem szeretnéd, hogy megosztani velem és másokkal. Használhatsz "avatar"-t! Kiválaszthatod a galériából, vagy fel is tölthetsz egyet.
Az avatár képe fog szimbolikusan Téged jelképezni.
Nem kell mindent elolvasnod, csak ami érdekel. A rendszer külön jelezni fogja az olvasatlan üzeneteket. Ha kíváncsi vagy egy témára, kérhetsz témafigyelést, és a rendszer automatikus üzenetet küld, ahányszor valaki ír az adott témában. Ha nem szeretnél a nagy nyilvánosság előtt írni valakinek, akkor küldj privát üzenetet (PÜ), és a címzett e-mail fiókjában landol. A regisztrált tagok e-mail címe nem nyilvános, de a rendszer ismerni fogja, így biztosan célba ér.
Ez egy szűkebb közösségnek lesz, ahol többnyire hozzád hasonló gondolkodású emberek lesznek jelen.
Kérdezhetsz tőlük és válaszolhatsz nekik. Programokat vitathatsz meg és segítséget kérhetsz. Kérheted a felvételed a "Segítők" vagy egyéb csoportokba is.
Ahhoz, hogy testre szabd a megjelenésedet a fórumon, látogasd meg a "Felhasználói vezérlőpult"-ot. Itt tudod kezelni a témafigyelést, itt tudod elolvasni értesítéseidet és testre tudod szabni profilodat. Avatart, tudsz választani vagy feltölteni, megadhatod születésnapodat és egyéb adatokat, ha szeretnéd. Egyszóval itt találsz minden beállítást. Menj rajta végig, és ha valamit nem tudsz, vedd fel velem a kapcsolatot. Nem ígérem, hogy minden elsőre tökéletesen fog működni egy új fórumon, de azt igen, hogy azon fogok dolgozni, hogy minden tőlem telhető problémát orvosolni tudjak.
Az üzenetek küldésében írhatsz szöveget, használhatsz félkövér, dőlt, aláhúzott szavakat, eltérő betűméreteket és színeket.
Beszúrhatsz:
- listát
képet
hivatkozást
hangulatjelet
mindezt a fent található gombokkal.
Készíthetsz szavazást, és tölthetsz fel csatolmányt.
Ebben a fórumban bátran kipróbálhatod a funkciókat.
Remélem, tudtam segíteni!
Jó fórumozást!
Admin