Angyalfényes Nyílt Nap

Itt lehet megbeszélni a különböző programok, rendezvények, tanfolyamok részleteit, közzétenni olyan információkat, hivatkozásokat, amelyekből tanulhatunk.
Avatar
776Áron-u-Tas
Hozzászólások: 324
Csatlakozott: 2016.02.26. 12:10
Tartózkodási hely: Gyömrő/ Budapest
Kapcsolat:

Angyalfényes Nyílt Nap

Hozzászólás Szerző: 776Áron-u-Tas » 2019.09.29. 10:51

Angyalfényes Nyílt Nap
„HOZZUK KÖZELEBB A VILÁGOT”
angyallogo 1 (Custom).png
angyallogo 1 (Custom).png (102.35 KiB) Megtekintve 5224 alkalommal
Dátum:
 • 2019. október 13.

Időpont:
 • 9:00 – 19:30

Helyszín:
 • Angyalfény Ezoterikus Központ (H-1076., Budapest, Péterfy Sándor utca 15. 52-es kapucsengő).

Téma:
 • Egészségünk megőrzése a mindennapokban. Előadások és beszélgetések, egyéni tanácsadások,
  rövid kezelések.

Részvételi díj:
 • a központ támogatása: 4 000 Ft,
 • ami egyben tombola jegy is!

Programok:
 • 9:00 - 10:00 Hangfürdő tibeti hangtálakkal A hangok hatására oldódnak a bennünk lévő blokkok, zárványok, nem csak fizikai, hanem szellemi szinten is. Ellazult, kipihent állapotba kerülünk, beindul a regenerálódásunk a rezgésünk emelkedése által. Ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud hatni a testben.
  Hangtál kezelő: Szőcs László
 • 10:30 – 11:30 Elváltozások tükrében – összhang Bizonyára te is felfigyeltél magadon, vagy a környezetedben lévő embereken olyan “szokatlan” fizikai, érzelmi és mentális tünetekre, megnyilvánulásokra, melyekre látszólag nincs magyarázat. A Földön és emberben hatalmas változások mennek végbe, érezhetőbben, mint eddig bármikor. Ahogyan átalakul a világunk, mi emberek is sejtszinten változunk, ami kihatással van a fizikai közérzetünkre, állapotunkra! Ismerd fel, hogy valami készülődik. Egy teljesen Új Korszak küszöbén állunk. Ezért add meg magadnak az esélyt, hogy tájékozott és körültekintő légy a témában. A természet univerzális elveinek megértéséhez, gyakorlati alkalmazásához, újra szükséges gondolnunk az eddig tanultakat és tapasztaltakat.
  Gyurkó István orvosi-, kvantum-, részecskefizikus, okl. gyógyszervegyész-mérnök, információs tanácsadó, employee experience szakértő
 • 12:00 - 13:00 Felkészülés az őszre kívül-belül Az előadás a legfrissebb információkat fölsorakoztatva nyújt átfogó tájékoztatást arról, hogyan készüljünk az őszre. Sorra veszi mindazokat a tényezőket, melyekre fokozott figyelemmel kell lennünk, s konkrét, jól működő megoldási javaslatokkal szolgál ezek kivédésére. Részletesen bemutatja azokat a hasznos hatóanyagokat, melyek bevitelével belülről segíthetjük a szervezetünket az egyre sötétedő napokon. kitér az ősszel közösségbe kerülő kisgyermekek megbetegedéseinek okaira is. Terítékre kerülnek majd a nagyobb összefüggések is, hogy jobban megérthessük saját testünk reagálását az elváltozásainkat kiváltó okokra.
  Karanczné Varga Éva független tanácsadó
 • 14:00 - 15:00 A gyógyítás csillagtitkai
  Paksi Zoltán asztrozófus
 • 15:30 - 16:30 Egész-ség az akasztott ember szemszögéből Az előadás célja, hogy az általánostól eltérő módon tekintsünk az egészségre és betegségre. Engedjük el a könyvekben található sablonokat és gondolkozzunk együtt!
  László Tamás nemzetközi csikung tanár, tarot kártyavető
 • 17:00 - 18:00 Eszközök egészségünk megőrzése érdekében A legújabb kutatások szerint a betegség egy rezgés, egy hibásnak vélt rezgés következménye. Más tapasztalatokon alapuló esetek szerint a hibás rezgés nem hiba – csupán biológiai alkalmazkodás egy helyzethez. Földünk mágneses ereje folyamatosan változik, gyengül. Nem tudjuk a mágneses térerőt növelni és a gyengítő hatásokat sem tudjuk mindig kiküszöbölni. A technika fejlődésével viszont lehetővé vált, hogy egyénileg részesülhessünk a torzításoktól mentes mágneses tér áldásos hatásaiból, ami segíti szervezetünk harmonikus működését és öngyógyító mechanizmusát. Non Linear System – NLS – ez a technológia fizikai-lelki-mentális szinten megjelenő problémák közötti összefüggéseket tárhatja fel, segít a célirányos megoldások megtalálásában. A készülék és az ember közötti folyamatos kommunikáció; elemezhető vele ételek, italok, gyógyszerek, étrend-kiegészítők és más készítmények abból az aspektusból, hogy melyik segíti az egészséges állapot kialakulását, vagy rontja azt.
  Hoffmann György független tanácsadó
 • 18:15 - 19:00 Hangfürdő tibeti hangtálakkal A hangok hatására oldódnak a bennünk lévő blokkok, zárványok, nem csak fizikai, hanem szellemi szinten is. Ellazult, kipihent állapotba kerülünk, beindul a regenerálódásunk a rezgésünk emelkedése által. Ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud hatni a testben.
  Hangtál kezelő: Szőcs László
 • 19:15 Tombola húzás Nagyon értékes nyereményeket sorsolunk ki, többek között könyvek, CD-k, kezelések, masszázsok, Reiki I. tanfolyam, aura-tisztítás, csakra-feltöltés, hangtál kezelés, és még néhány meglepetés ajándék.


Az előadóinkon kívül más tanácsadókkal is megismerkedhetsz, ha ellátogatsz a központba.
Igénybe vehetsz mini kezeléseket, kérhetsz segítséget élethelyzeted javításában és ezen a napon, törődj magaddal, kényeztesd magad szeretettel.
Kényeztesd magad, szeresd magad, fogadd el a környezeted. Indulj el a pozitív élet megteremtésében.

Egyéni, rövid kezelésekre szükséges a bejelentkezés! Bejelentkezés: +36 (30) 438-9514 vagy info@angyalfeny.hu
 • Életmódteszt (1 500 Ft) – Karanczné Varga Éva független tanácsadó
 • Aura-tisztítás, energetikai kezelés (adomány) – Vörös Károly reiki mester
 • Váll, nyak, hát masszázs (adomány) – Borbás László masszőr
 • Rövid talpmasszázs (20 perc - adomány) – Frankó Krisztina reflexológus
 • Bach-virágterápia, rövid tanácsadás cseppekkel (1 500 Ft) – Kolák Éva tanácsadó
 • Rövid kineziológiai oldás (adomány) – M. Tóth Katalin természetgyógyász
 • Rövid tarot kártyaelemzés (1 500 Ft) – László Tamás tarot kártyavető
 • Angyal kártya húzás (adomány) – Molnár Klára parapszichológus
 • Rövid állapotfelmérés, eszközzel (adomány) – Hoffmann György tanácsadó


Várunk szeretettel:
Angyalfény Ezo Központ
Áldással