Nick Demetry a Magnet Házban

Itt lehet megbeszélni a különböző programok, rendezvények, tanfolyamok részleteit, közzétenni olyan információkat, hivatkozásokat, amelyekből tanulhatunk.
776Áron-u-Tas
Kapcsolat:

Nick Demetry a Magnet Házban

Hozzászólás Szerző: 776Áron-u-Tas » 2016.06.13. 10:28

A Fényrend vendége június 15-én este NICK DEMETRY, aki több mint 2 órás, magyar nyelven szinkrontolmácsolt előadásán arról a csodálatos szellemi hagyatékról beszél, amelyről többek között Markides - A Ciprusi mágus című könyvében is olvashatunk. Nick a Daskalos-nál gyűjtött bölcsességet sok évnyi gyakorló pszichológusi és spirituális tanítói, gyógyítói munkájával kiegészítve számos csodálatos könyvet írt, például az "Isteni párkapcsolat", valamint "Az Arkangyalok gyógyító ereje" című könyveket, amelyek magyar nyelven is megjelentek.

tovább =>> http://heted76ar.hu/esemenyek/
Áldással

Klára

Re: Nick Demetry a Magnet Házban

Hozzászólás Szerző: Klára » 2016.06.17. 14:23

Sziasztok!

Én jól éreztem magam és remélem Tamás, Szilvike és Juditka is jól érezték magukat. Nekem kifejezetten a meditáció esett jól.

Szeretettel

776Áron-u-Tas
Kapcsolat:

Re: Nick Demetry a Magnet Házban

Hozzászólás Szerző: 776Áron-u-Tas » 2016.06.17. 18:20

Klára írta:Sziasztok!

Én jól éreztem magam és remélem Tamás, Szilvike és Juditka is jól érezték magukat. Nekem kifejezetten a meditáció esett jól.

Szeretettel
Igen, tényleg jó volt. Nick nagyon kellemes személyiség.
Nagyon sokan voltunk és a szervezők mindent megtettek, hogy mindenkinek helyet tudjanak szorítani.

Nick felajánlotta, hogy ősszel majd újra jön meditációt tartani, és jövőre talán tanfolyamot is tervez.
Ha valakit érdekel, akkor ajánlani tudom :!:
Áldással

Válasz küldése