Xu Mingtang Nagymester 2018-as magyarországi rendezvényei

Itt lehet megbeszélni a különböző programok, rendezvények, tanfolyamok részleteit, közzétenni olyan információkat, hivatkozásokat, amelyekből tanulhatunk.
Avatar
776Áron-u-Tas
Hozzászólások: 324
Csatlakozott: 2016.02.26. 12:10
Tartózkodási hely: Gyömrő/ Budapest
Kapcsolat:

Xu Mingtang Nagymester 2018-as magyarországi rendezvényei

Hozzászólás Szerző: 776Áron-u-Tas » 2018.05.29. 20:07

Kép

Idén Magyarországot érte az a megtiszteltetés, hogy egy átfogó programsorozat során megismertesse a kínai képmedicina ( Chinese Image Medicine - CIM) kutatási eredményeit az egészségügyi szakmai körökkel és a laikus érdeklődőkkel egyaránt.
A Kínai Képmedicina Magyarországi Egyesülete szervezésében 2018 júniusában és októberében kivételes alkalom nyílik a hagyományos kínai gyógyászat egyik ősi ága, a kínai képmedicina módszerének megismerésére és elsajátítására.
Xu Mingtang professzor nyári szakmai útjának keretén belül három magyarországi városban (Debrecen, Budapest, Győr) nyilvános előadást tart a kínai képmedicináról.
A 2018-as év hazai kínai képmedicina eseményeinek megkoronázásaképpen október 20-21-én rendezzük meg a 8. Nemzetközi Kínai Képmedicina Konferenciát a SOTE Nagyvárad téri Dísztermében. Ezt követően az érdeklődők számára október 22-23-án kínai képmedicina tanfolyamot tart Xu Mingtang professzor a SOTE Nagyvárad téri Dísztermében.
A Kínai Képmedicina programok mellett az érdeklődők számára lehetőség nyílik júniusban 4-es szintű Csung Jüan Csikung tanfolyam, októberben három napos intenzív Csüng Jüan Csikung tréning elvégzésére Xu Mingtang professzor vezetésével.
Xu Mingtang 2018-as programjain az előadás nyelve az angol lesz, magyar tolmácsolást minden eseményen biztosítunk. A 8. Nemzetközi Kínai Képmedicina Konferencián a magyaron kívül lesz orosz, angol, szlovák, német és kínai tolmácsolás. A tanfolyamokon és tréningen szlovák, orosz, német tolmácsolást igény szerint biztosítunk. Ezzel kapcsolatban további részleteket az egyes programok leírásásánál a “ Tanfolyam/ tréning nyelve” alatt talál.
Kérjük az érdeklődőket, hogy az események menüben olvassa el figyelmesen az általunk kínált egyedi programokat és programcsomagokat. Miután kiválasztotta az Önnek legmegfelelőbbeket, kérjük küldje el jelentkezését a Jelentkezés Menüben. Figyelmébe ajánljuk, hogy a Gála vacsorára mindenképpen külön kell jelentkeznie.

Részletek kedvezményes csomagok, jelentkezés :!:
:arrow: https://kinaikepmedicina.hu/
Áldással