Mágia

Itt lehet segítséget kérni és segítséget kapni.
Avatar
776Áron-u-Tas
Hozzászólások: 324
Csatlakozott: 2016.02.26. 12:10
Tartózkodási hely: Gyömrő/ Budapest
Kapcsolat:

Mágia

Hozzászólás Szerző: 776Áron-u-Tas » 2017.03.06. 14:08

Mágia
 
A mágia egy olyan kifejezés, melytől a legtöbb ember viszolyog. Úgy gondolják, hogy az egy rossz dolog és leginkább elkerülnék.
Ebből kiindulva szeretném a mágia jelentését a legelején tisztázni. A mágia az erők uralását jelenti, mely se nem jó, se nem rossz. Alaphelyzetben nincs sem fehér sem fekete mágia, csak mágia van! A szándék, mellyel használjuk, fogja meghatározni a minőségét. Ha az egyik alaptörvényét betartjuk, nevezetesen azt, hogy ne árts, máris nem olyan félelmetes. Mégis, mi szükség van a mágiára?
Hát kezdjük azzal, hogy minden energia. Márpedig ha így van, akkor a gondolataink is energiából vannak! Azzal, hogy gondolkodunk, agyalunk, energiát használunk el. Ha meditálunk, vagy csak kikapcsoljuk a gondolatainkat, egy 20-30 perc után teljesen feltöltődve érezzük magunkat, pusztán azért, mert az eltelt idő alatt nem használtunk a gondolatainkkal energiát.
Azt biztos már hallottuk, hogy az energia nem vész el, csak átalakul. Mégis mivé alakulhat a gondolati energiánk? Hát leginkább teremtő erővé! Elementálokat hozunk létre, akik a gondolati energiánkért cserébe dolgoznak gondolataink beteljesítésért. Ezért nem mindegy, hogy mire gondolunk, meg az sem, hogy hogyan gondolunk rá! Emile Coué I. törvénye is ezt boncolgatja, de az ősi magyar sámán / táltos hit, a Yotengrit is azt vallja, hogy a gondolati energiáink halálunk után, annak függvényében, hogy mire használtuk fogja az egyik, vagy másik oldalt erősíteni (kvantum elmélet).
Tehát nyugodtan kimondhatjuk, hogy mindannyian használunk mágiát, pusztán azáltal, hogy létezünk és gondolkodunk. De ennél tovább is mehetünk, mert a világunk keletkezése, a legelső dolog ami történt, is egy mágikus tevékenység volt. És számtalan más dolog is. Talán könnyebb lenne felsorolni, hogy mi nem mágia!
De ha már használjuk, akkor használjuk jól! Legalábbis, amennyire képesek vagyunk tudatosan ezt megtenni. Thoth, vagy más néven Hermész Triszmegisztosz megfogalmazta a Tabula Smaragdinában, hogyan célszerű használni. Tudjuk, hogy van a négy elem: Levegő, Tűz, Víz, Föld, és van egy ötödik: a Szellem, Nagy Szellem, az Isteni szikra - háló, mely mindent áthat. Hát ezek által teremthetünk, számtalan módon.
Minden eszköz, szimbólum, létforma, entitás, azzal az energiával rendelkezik, amivel megillettük, megilletjük! Nemcsak energiamennyiségben, hanem minőségben (információban) is.
Kicsit szemrehányóan hangozhat, de ha mi magyarok, nem a mi Istenünket, a magyarok Istenét, hanem más nemzetek istenét, isteneit imádjuk, hozzájuk imádkozunk, akkor ne csodálkozzunk a jelenlegi helyzeten! Most nem a Teremtő Istenre gondoltam, de lehet, hogy Isten fogalmát is tisztázni kellene!
Mindezt összefoglalva, sok eszköz és lehetőség áll rendelkezésünkre, de egyáltalán nem mindegy, hogy miként használjuk. Adott esetben tudatlanul másokra rontást, átkot tudunk tenni, de akár magunkra is, ha nem figyelünk.
 
Mindezen dolgok megvalósításában vállalom, hogy megkeresésed esetén segítséget nyújtok, a lehetőségekhez képest. Az én vezérgondolatom is az, hogy ne ártsak!
 
Vállalok segítségnyújtást mágia szertartásokkal. Irányár: 3000 Ft /óra.
Ha úgy érzed, hogy erre lenne szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén.
 
Tel.: +36 (30) 9345449
E-mail: info@heted76ar.hu
Áldással