Radiesztézia - Tértisztítás

Itt lehet segítséget kérni és segítséget kapni.
Avatar
776Áron-u-Tas
Hozzászólások: 324
Csatlakozott: 2016.02.26. 12:10
Tartózkodási hely: Gyömrő/ Budapest
Kapcsolat:

Radiesztézia - Tértisztítás

Hozzászólás Szerző: 776Áron-u-Tas » 2017.03.06. 13:53

Kép

Radiesztézia
 
A radiesztézia egy mérhető, érzékelhető tudomány. Már időszámításunk előtt is használtak vesszőt vízkutatásra. Szent Lászlóról azt állítják, hogy vizet fakasztott a sziklából. Az első magyar vesszős kutató Tüköry grófnő volt, aki így fedezte fel a pöstyéni gyógyvízforrásokat.
Világviszonylatban mindenhol fellelhető volt, ahogy vesszővel, pálcával keresték a vizet. 1770 körül Fortis abbé, 1810-ben Gerbion, majd később Mermet abbé foglalkozott behatóbban a radiesztéziával. Mermet abbé 5 féle alapsugárzást is meghatározott.
A radiesztéta az a személy, aki a sugárzásokat méri. A segédeszközei:
 • Mózes pálca
  Köbler pálca
  Lengyel pálca
  inga
  szenzibil

Az Univerzumban minden energia és energiasugárzásból tevődik össze. Ebből az energiából épül fel az élő és élettelen világ. Az energia lehet természetes, illetve mesterséges. Mi, emberek mindkettőt tudjuk érzékelni testünk vagy segédeszközök segítségével.
A sugárzások lehetnek pozitív és negatív sugárzások. A cseresznyefa, körtefa, a kutya, a ló és mi emberek a pozitív sugárzásokat szeretjük, míg a negatívak ártalmasak ránk nézve. A diófa, fűzfa, fenyőfa, a méhek, a hangyák és a macska pont fordítva van ezzel. Sajnos a Földet az idő múlásával a természetes sugárzásokon kívül egyre több mesterséges sugárzással is fertőzzük. Gondoljunk csak a hangszórókra, mobiltelefonokra, Wi-Fi-re, elektromos vezetékekre, mikrohullámsütőre és egyéb elektromos és rádióhullámmal működő készülékekre. Ezek a sugárzások egyre jobban gyengítik az auránk ellenálló képességét, és ha ez negatív földsugárzásokkal is párosul, akkor sok esetben nagyon súlyos betegségek alakulhatnak ki. Nagyon fontos, hogy semleges, vagy pozitív sugárzású helyen feküdjünk!
A legismertebb negatív sugárzások:
 • Vízér
  Hartmann
  Curry
  Szent György (kétoldalról kíséri a pozitív sugárzású Ley vonalat)
  törésvonal
  XY sugárzás
  oldal sugárzás

Ezen sugárzások kimérésében és semlegesítésében tudok segítkezni.
 
Tértisztítás
 
Életterünket nemcsak negatív sugárzások zavarhatják meg, hanem különféle lelkek és entitások is. Ezek lehetnek pozitív, de negatív hatással is ránk és családtagjainkra. Célszerű életterünket minden szempontból megtisztítani.
 
Amennyiben segítségedre lehetek radiesztéziával, tértisztítással kapcsolatban, illetve szükséged van pálcára szenzibilre és sugárzást semlegesítő eszközökre, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Irányár: 3000 Ft /óra.
 
Tel.: +36 (30) 9345449
E-mail: info@heted76ar.hu
Áldással