Bakonybél étkezés

Szellemi tanítások.

Milyen étkezést választasz?

A szavazás 2021.05.04. 12:07-kor befejeződött.

1) A helyszínen szeretném elkészíteni az ételt.
1
9%
2/A) Egy meghatározott étteremből rendeljünk, így esetleg kaphatunk mennyiségi kedvezményt. Menü is szóba jöhet.
6
55%
2/B) Bármelyik étteremből rendelhetünk, kiválasztva az ízlésünknek leginkább megfelelőt. Tudomásul veszem, hogy nincs mennyiségi kedvezmény és személyesen intézem a rendelésem.
2
18%
3)Vegyes megoldást választom, így tudom leginkább a nekem megfelelő étkezést kiválasztani.
2
18%

Szavazatok száma: 11

Juca

Re: Bakonybél étkezés

Hozzászólás Szerző: Juca » 2021.07.04. 08:28

Melinda írta:
2021.06.13. 11:38
Hollós Gábor írta:
2021.06.11. 20:51
Sziasztok,

a mai napon beszereztük egy 30L-es zománcozott gulyás bográcsot, amit persze leviszünk a táborba...felhasználás céljából... :). Ha van kedvetek lehetne egyeztetni, hogy kinek van kedve bográcsozni és hogy mit főzzünk!! Bennem felmerült, hogy esetleg főzhetünk egy nagyobb adag alap pörit, amit aztán lehet variálni...gulyás leves, palóc leves,rizseshús..stb formájára. De ha nincs kedvünk minden nap ezzel foglalkozni, az is rendben van szerintem. Szóval bogrács lesz :)
Sziasztok!
Szuper, köszönjük szépen! 🙏 Épp most szereztem volna kölcsönbe egyet, de ti gyorsabbak voltatok 😁
Én szívesen bográcsozok, s persze segítek az előkészületben. Szóval, rám számíthattok 😊
Jó ötlet a pöri vagy abból bármelyik verzió 😊
Hello!
Pénteken feljövök Bp-re majd vissza (ballagás ügy).
Ha csütörtökön kitaláljuk/-játok hány főre és mit, akkor szívesen bevásárlok pénteken, ugyanis a Ballagástól egy kőhajításnyira van a piac. :)
Juca

Utoljára Anonymous ugrasztotta előre 2021.07.04. 08:28-kor.

Válasz küldése