Bakonybél étkezés

Szellemi tanítások.

Milyen étkezést választasz?

A szavazás 2021.05.04. 12:07-kor befejeződött.

1) A helyszínen szeretném elkészíteni az ételt.
1
9%
2/A) Egy meghatározott étteremből rendeljünk, így esetleg kaphatunk mennyiségi kedvezményt. Menü is szóba jöhet.
6
55%
2/B) Bármelyik étteremből rendelhetünk, kiválasztva az ízlésünknek leginkább megfelelőt. Tudomásul veszem, hogy nincs mennyiségi kedvezmény és személyesen intézem a rendelésem.
2
18%
3)Vegyes megoldást választom, így tudom leginkább a nekem megfelelő étkezést kiválasztani.
2
18%

Szavazatok száma: 11

776Áron-u-Tas
Kapcsolat:

Bakonybél étkezés

Hozzászólás Szerző: 776Áron-u-Tas » 2021.04.27. 12:07

Étkezés kérdése :idea:

Jelen szavazás kitöltésével szeretném, ha eldöntenénk az étkezés módját.
A helyszínen nem kapunk ételt, de használhatjuk a konyhát és a szaletlit is.
  1. Mi készítjük el az ételünket. Ehhez tudni kell, hogy a konyhában nincsenek olyan edények, melyek a teljes társaság számára elegendő nagyságúak lennének, csak kisebbb adagok elkészítésére alkalmasak. Ez vonatkozik a bográcsra is. Kb. 10 főre elengendő. Ha ezzel a verzióval számolunk, akkor szükségünk lesz edényekre, hozzávalókra, amiből elkészítjük az ételt, valamint önkéntesekre, akik vállalják a sütést-főzést.
  2. Étteremből, bisztróból rendelünk. A szállásadótól megkaptam az esetleges éttermek neveit, melyet most továbbítok felétek:
  3. Vegyes megoldás, azaz mindenki eldöntheti, hogy étteremből rendel, vagy saját magának készít ételt a konyhában. Kisebb csoportok is összefoghatnak. Előnye, hogy aki speciális étrenden van, megválaszthatja a leginkább neki megfelelőt. Hátránya, hogy ha egyidőben sokan akarnak sürögni a konyhában, akkor nem biztos, hogy minden azonnal rendelkezésre fog állni. Ez esetben a hozzávalókról is gondoskodni kell :!: Ha a szavazás eredménye megosztott lesz, akkor ez a lehetőség leginkább kivitelezhető.

A szavazásra 7 nap áll a rendelkezésre. Kérek mindenkit, hogy szavazzon :!:
    A szavazás anonim.

Köszönöm a segítséged :!:
Áldással

Juca

Re: Bakonybél étkezés

Hozzászólás Szerző: Juca » 2021.05.01. 13:56

Sziasztok!
Ha van a fiúkban kapacitás bográcsozásra, akkor szívesen kuktáskodom!
Juca

Melinda

Hozzászólás Szerző: Melinda » 2021.05.01. 20:34

Sziasztok!
Szívesen csatlakozom Juca mellé kuktáskodni 😊
Ha nem is minden nap, de én szívesen venném, ha lenne legalább egy közös bográcsozás.
Melinda

776Áron-u-Tas
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: 776Áron-u-Tas » 2021.05.10. 20:59

Sziasztok!

A többség arra szavazott, hogy egy helyről rendeljünk.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a közzétett étlap hivatkozások alapján melyik lenne a legnépszerűbb étterem?
Várom a véleményeteket, vagy esetleg indítsunk egy újabb szavazást :?:

A bográcsozás jó lenne, ha csak egy alkalommal is, de sajnos nincs megfelelő méretű bográcsunk. Ha valaki tudna hozni, akkor felvehetnénk a program listára. Ha összejönne, akkor a hozzávalókat is be kellene szerezni.

Amiről még nem beszéltünk az a reggeli. Ehhez várok véleményeket, hogy miként lenne célszerű megoldani :idea: :roll:
Áldással

Melinda

Hozzászólás Szerző: Melinda » 2021.05.15. 22:18

Tamás!
Mekkora bográcsra lenne szükség?

Melinda

Hozzászólás Szerző: Melinda » 2021.05.15. 22:33

Sziasztok!
Én az első két étteremre szavazok:
https://www.facebook.com/Pikolo.Vendeglo/
http://www.bakonybel.extra.hu/
Melinda

776Áron-u-Tas
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: 776Áron-u-Tas » 2021.05.17. 18:58

Melinda írta:
2021.05.15. 22:18
Tamás!
Mekkora bográcsra lenne szükség?
Kb. 20 - 30 l-es, hogy 20 főnek elég legyen.
Áldással

Hollós Gábor

Hozzászólás Szerző: Hollós Gábor » 2021.06.11. 20:51

Sziasztok,

a mai napon beszereztük egy 30L-es zománcozott gulyás bográcsot, amit persze leviszünk a táborba...felhasználás céljából... :). Ha van kedvetek lehetne egyeztetni, hogy kinek van kedve bográcsozni és hogy mit főzzünk!! Bennem felmerült, hogy esetleg főzhetünk egy nagyobb adag alap pörit, amit aztán lehet variálni...gulyás leves, palóc leves,rizseshús..stb formájára. De ha nincs kedvünk minden nap ezzel foglalkozni, az is rendben van szerintem. Szóval bogrács lesz :)

776Áron-u-Tas
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: 776Áron-u-Tas » 2021.06.12. 11:48

Hollós Gábor írta:
2021.06.11. 20:51
Sziasztok,

a mai napon beszereztük egy 30L-es zománcozott gulyás bográcsot, amit persze leviszünk a táborba...felhasználás céljából... :). Ha van kedvetek lehetne egyeztetni, hogy kinek van kedve bográcsozni és hogy mit főzzünk!! Bennem felmerült, hogy esetleg főzhetünk egy nagyobb adag alap pörit, amit aztán lehet variálni...gulyás leves, palóc leves,rizseshús..stb formájára. De ha nincs kedvünk minden nap ezzel foglalkozni, az is rendben van szerintem. Szóval bogrács lesz :)
Örülök a lehetőségnek :mrgreen:
:arrow: szívesen látjkuk az önkénteseket, akik segítenek a főzésben,
:arrow: illetve jól jönnek a kreatív öteletek is...
Áldással

Melinda

Hozzászólás Szerző: Melinda » 2021.06.13. 11:38

Hollós Gábor írta:
2021.06.11. 20:51
Sziasztok,

Sziasztok!
Szuper, köszönjük szépen! 🙏 Épp most szereztem volna kölcsönbe egyet, de ti gyorsabbak voltatok 😁
Én szívesen bográcsozok, s persze segítek az előkészületben. Szóval, rám számíthattok 😊
Jó ötlet a pöri vagy abból bármelyik verzió 😊

Válasz küldése