Mint tudjátok előadásokat tartunk és e héten pénteken rajtam a sor, ezért kérem a segítséged az előadás témájának a kiválasztásánál.
Először arra gondoltam, hogy a Csikung energetikai rendszereiről, vagy Képmedicináról, esetleg betegségekről tartok előadást. Ezek nekem már kész anyagok, már tartottam előadást belőlük. Ezek megközelítése mind a csikunghoz kapcsolódik. Aztán jött az a kis vicc a Szellemi tanítások anyaggal, ami rádöbbentett arra, hogy ez nem lesz jó ötlet. Az amit szeretünk és tisztelünk, azzal nem viccelünk

Mivel Ti ezzel vicceltetek, ezért arra a következtetésre jutottam, hogy a csikungot nem ismeritek

- Ezért úgy döntöttem, hogy ezekből a témákból nem tartok előadást.
- Szintén nem tartok előadást a mágiából, mivel abból már egyszer tartottam.
Viszont javasolom a következő témákat megfontolásra:

- Tarot - Tarot története, működési elve, mágiai megközelítés, Nagy Árkána ismertetése
- Számmisztika - Sorsút kiszámítása, alapok ismertetése, számok jelentésének ismertetése.
- Parapszichológia - Radiesztézia - inga, lengyel pálca, szenzibil használata, sugárzástan
- Parapszichológia - Emberi energiamező (Aura) és ezzel kapcsolatos tudnivalók - Energetikai védő rendszerek, karakterstruktúrák
- Parapszichológia - Szellemgyógyászat, pszichotrónika