Előadás tematika

Szellemi tanítások.

Melyik témából legyen az előadás?

A szavazás 2020.09.12. 12:13-kor befejeződött.

Tarot
3
23%
Számmisztika
3
23%
Radiesztézia
2
15%
Emberi energiamező (Aura)
4
31%
Szellemgyógyászat, pszichotronika
1
8%

Szavazatok száma: 13

776Áron-u-Tas
Kapcsolat:

Előadás tematika

Hozzászólás Szerző: 776Áron-u-Tas » 2020.09.07. 12:13

Kedves Aranyfonal Társak!

Mint tudjátok előadásokat tartunk és e héten pénteken rajtam a sor, ezért kérem a segítséged az előadás témájának a kiválasztásánál.

Először arra gondoltam, hogy a Csikung energetikai rendszereiről, vagy Képmedicináról, esetleg betegségekről tartok előadást. Ezek nekem már kész anyagok, már tartottam előadást belőlük. Ezek megközelítése mind a csikunghoz kapcsolódik. Aztán jött az a kis vicc a Szellemi tanítások anyaggal, ami rádöbbentett arra, hogy ez nem lesz jó ötlet. Az amit szeretünk és tisztelünk, azzal nem viccelünk :!:
Mivel Ti ezzel vicceltetek, ezért arra a következtetésre jutottam, hogy a csikungot nem ismeritek :arrow: ergo nem értitek :arrow: tehát nem tisztelitek :arrow: ezért nem érdekel Titeket.
  • Ezért úgy döntöttem, hogy ezekből a témákból nem tartok előadást.
  • Szintén nem tartok előadást a mágiából, mivel abból már egyszer tartottam.

Viszont javasolom a következő témákat megfontolásra: :idea:
  • Tarot - Tarot története, működési elve, mágiai megközelítés, Nagy Árkána ismertetése
  • Számmisztika - Sorsút kiszámítása, alapok ismertetése, számok jelentésének ismertetése.
  • Parapszichológia - Radiesztézia - inga, lengyel pálca, szenzibil használata, sugárzástan
  • Parapszichológia - Emberi energiamező (Aura) és ezzel kapcsolatos tudnivalók - Energetikai védő rendszerek, karakterstruktúrák
  • Parapszichológia - Szellemgyógyászat, pszichotrónika
Mivel ezek az anyagok elég tetemesek ezért egy ízelítőt adok csak belőle, azzal a kéréssel, hogy közösen értelmezzük és fordítsuk hasznunkra a benne lévő információkat. Vállalom, hogy hozok anyagokat, de hogy készülni tudjak, arra kérlek Titeket, hogy szavazzatok maximum 3 témára minél hamarabb. Az a téma kerül kiválasztásra, amelyik a legtöbb szavazatot kapja. A gyorsaság azért fontos, hogy készülni is tudjak belőle.