Számmisztika - Tarot nap

Hozzászólás küldése


A kérdés a robotok általi automatikus űrlapküldés megakadályozását szolgálja.
Emotikonok
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode bekapcsolva
[img] bekapcsolva
[flash] kikapcsolva
[url] bekapcsolva
Emotikonok bekapcsolva

Téma áttekintése
   

Kinyitás Téma áttekintése: Számmisztika - Tarot nap

Számmisztika - Tarot nap

Szerző: 776Áron-u-Tas » 2017.09.29. 14:36

2017. október 4.-én Számmisztika – Tarot napot tartok az Angyalfény Ezoterikus Központban 11:00 – 18:30 óra között.


Kép
Cím:
 • H-1076 Budapest, Péterfy Sándor u. 15. mfszt 2. 52-es kapucsengő
E-mail: Tel:
 • +36 (30) 934-5449

Várom mindazokat, akik elakadtak életükben, segítségre van szükségük vagy csak pusztán kíváncsiak.

Miért érdemes eljönnöd?
 • mert központi helyen kellemes, meghitt környezetben várlak,
 • nem kell előre bejelentkezned, de ha más már megelőzött, akkor ki kell várnod a sorodat.
 • Tarot „jóslás” esetén, igényednek megfelelően akár egy kérdés megválaszolására is szívesen látlak. De kérheted több témának a kifejtését is. A díjszabás is ennek megfelelően alakul:
  20 perc 2 500 Ft
  30 perc 3 000 Ft
  1 óra 5 000 Ft
 • Számmisztika esetén is több lehetőséged van:
  Kérhetsz születési dátumod szerinti elemzést a Püthágorászi számmisztika szerint, de lehetőséged van a számok előfordulásának gyakorisága szerinti elemzésre is. Rendelkezésedre állhat a Keleti Yantra, a születési energiáid elemzése az Öt elem tana, vagy akár a Kronobiológia szerint is. Bioritmusod és akár partnereddel való összeférhetőséget is megtudhatod több szempont szerinti elemzéssel. Ha egyben kéred akkor 36 oldal elemzést kapsz akciós (4 000 Ft-os) áron, amelyet e-mailben küldök meg Neked.
  Ha magyarázatot is kérsz hozzá, akkor ½ óráért plusz
  3 000 Ft-ért méltányos díj.
 • de kérheted csak a magyarázatot az elemzés nélkül is.
Miben tud segíteni a számmisztika?
 • A számmisztikában, a születési dátumod megmutatja a sorsutadat, jellemvonásaidat, és azt is, hogy mikor minek van itt az ideje. Jó tudni, mert bármibe fektethetünk energiát, csak nem mindegy, hogy milyen eredménnyel.
 • A nevedet a születési dátumoddal ellentétesen lehet változtatni. A névenergiák kiegészítik a születési képletedet, ezért célszerű olyan nevet használni, amely segít és nem hátráltat életfeladatunk elérésében.

Hogyan működik a Tarot?
A lélek (a könnyebb érthetőség kedvéért a Szellemet nem említem), mikor leszületni készül eldönti, hogy földi életében mi lesz a feladata, kik lesznek a szülei, nő lesz, avagy férfi és mik lesznek azok a dolgok, amelyet semmiképpen sem fog tudni elkerülni. Minden más a „szabad akarat” által változtatható. Leszületéskor a lélek egy része, az életfeladat nagyságának arányában beleköltözik a fizikai testbe és megtörténik a törlés, amely következményeként nem emlékszik semmire. A lélek másik része lesz a tudatos, felső énünk. Éjszaka, álmunkban sokszor hozunk le információkat a felső énünktől, de erre nem mindig emlékszünk és ez nem tudatos. Tudatosan ezt a meditációban az „üresség” állapotában, illetve a kártyavetésben lehet megélni. Az ember képekben gondolkodik és a Tarot kártyákon levő képek segítenek ezeket az információkat felszínre hozni.
Ezért a Tarot nem a jövőt fogja megmondani, hiszen akkor mi van a szabad akarattal? A Tarot abban tud segíteni, hogy a lehetőségeinket mutatja meg, mely alapján meg tudjuk hozni döntéseinket.

A számmisztika és a Tarot – noha vannak átfedések - kiegészítik egymást, mert a számmisztika megmutatja minek van itt az ideje, a Tarot meg azt, hogy élethelyzeteinket miként oldjuk meg.
Kép

Vissza a tetejére