Logó

Képmedicina

Kínai Képmedicina

 

 

 

Mielőtt a képmedicináról beszélnénk, ejtenék néhány szót a tudományok egymásra épüléséről. Az a véleményem, hogy a matematika minden tudomány alapja. Erre épül a fizika, a fizikára a kémia, a kémiára a biológia. A nyugati orvoslás pedig a biológiára.

Sajnálatos az a tény, hogy noha a kvantumfizikában tudományosan bizonyított tényeket és az energia újfajta megközelítését nem veszik figyelembe a ráépülő tudományok, így annak ellenére, hogy sok olyan régi, akár spirituálisnak mondott tézis bizonyítást nyert, mégis a hazánkban elfogadott gyógyítási rendszerben csak az anyagszintű lehetőségekkel számolnak, és ezek alkalmazását engedélyezik. Ily módon a képmedicina alkalmazása, amely energiával, képekkel, "mantrákkal" dolgozik, lehet az bármilyen idős, annak alkalmázása az elért eredmények ellenére sem engedélyezett hazánkban. Feltehetően nem szolgálja eléggé a gyógyszeripari cégek pénzközpontú működését...

Ezért a képmedicinára úgy kell tekinteni, mint egy lehetőségre amely alkalmazása hazánkban még várat magára.

László Tamás

  A kínai képmedicina, a korát tekintve majdnem kétezer-négyszáz éves gyógyítási technika A képmedicinát, Kína határain kívül a Sárga Császárhoz kötik, de ezen kívül létezett egy Bian Que féle iskola is, mely történelmi okokból nem terjedt el annyira. A képmedicina a csikung szerves részét képezi, melynek 20 évvel ezelőtti újbóli felfedezését Xu Mingtang csikung nagymesternek köszönhetjük.

  A Bian Que iskolát – az egyedi képekkel és energiával történő diagnosztizálás és gyógyítás miatt - Kínai Képmedicinának (Chinese Image Medicine) nevezzük.

  A kínai képmedicina három részből áll:

  elméleti alapok

  diagnosztikai rendszer

  gyógyítási rendszer

  Jelenleg a módszer egyedül a pekingi Kundawell Gyógyító- és Kutatóintézet tanulható, illetve a Képmedicina tanfolyamokon, melyeket Xu Mingtang professzor, különböző országokban tart a rendszer gyakorlói számára.

  A képmedicina egy teljesebb diagnosztizálási és gyógyítási szemlélettel rendelkezik, mely nemcsak a tüneteket, hanem a „betegség” kiváltó okait szünteti meg. Kezelni tud olyan eseteket is, melyet a nyugati orvoslás gyógyíthatatlannak tart.

  A "betegségeket":

  • fizikai
  • energetikai
  • információs

        kategoriák által rangsorolja.

  Mivel alapvetően képekben gondolkodunk, fontos, hogy egy-egy betegségünk milyen képi tartalommal él

  bennünk, és ezt a gyógyulásunk érdekében meg tudjuk-e változtatni, nemcsak tudatunkban, hanem sejtszinten is.

  Ebben tud a képmedicina a fizikai és energetikai technikákon kívül az információnális síkon is segíteni.

   

  Tel.: +36 (30) 9345449

  E-mail: info@heted76ar.hu

  Képmedicina

  Kapcsolatfelvétel­

  Név  
  E-mail  
  Telefonszám  
  Üzenet