Logó

Hírlevél

Név  
Email  
Telefonszám  
Üzenet  

Kapcsolatfelvétel

Hírlevél

A hírlevélre való feliratkozáshoz kattints a "Feliratkozás" gombra. A leiratkozás estében az "Leiratkozás" gombot használd! Ezek használatához a rendszer egy e-mailt próbál küldeni valamelyik levelező programról (pl. Outlook). Ennek feltétele, hogy az elküldendő levélben a "Tárgy" mezőt ne módosítsd, mert ellenkező esetben a kezelő szoftver nem fogja tudni azt értelmezni. Ha nincs bekonfigurált levelező programod, akkor az e-mail címedről küldj egy levelet "Subscribe" (feliratkozás) vagy"Unsubscribe" (leiratkozás) tárggyal. A levélben kérlek írd meg vezetékneved és keresztneved, valamint a települést, ahol élsz.

Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben nem tudsz feliratkozni, vagy más probléma merült fel, erre a hivatkozásra kattintva is fel tudsz iratkozni. Ez esetben ne felejtsd ellenőrizni és megerősíteni a feliratkozást!

Tisztelt Feliratkozó!

 

Itt kell felhívnom a figyelmedet a nemzetközi jogszabálynak megfelelően az adatkezelésre. Megpróbálom azért rövidre fogni.

 • Az adataidat személyesen én, László Tamás tárolom laptopomon. Egyéni vállalkozó is vagyok. Adószámom 68066749-1-33. A vállalkozás nyilvántartásba vételi száma 51172031 Telefonszámom: +36 (30) 9345449

 • Az e-mailek küldéséhez egy SendBlaster 4.1.8 ingyenes verziójú programot használok, és ezen tárolom az adatbázist is, amelyben az adataid vannak. Az adataidat máshová nem mentettem el. A program automatikusan kezeli a feliratkozást és a leiratkozást. Természetesen a feliratkozott adatokat szerkeszteni tudom.

 • A feliratkozást és leirtatkozást itt kezdeményezheted. Ugyanezt megteheted, ha küldesz egy e-mailt a hirek@heted76ar.hu e-mail címre, feliratkozás esetében "Subscribe", leiratkozáskor "Unsubscribe" tárggyal. A levél lehet üres is. A tárolt adataid: az e-mail címed, vezetékneved, keresztneved, valamint a település, ahol élsz.

 • Ha a feliratkozást a www.heted76ar.hu honlapon ejted meg, akkor tudnod kell, hogy ezt a tárhelyet, ahol a honlapom van a Hostinger üzemelteti és SSL biztonsági tanúsítvánnyal van ellátva. Az oldal sütiket használ, amelyet a böngészéseddel elfogadsz.

 • Az adatgyüjtésem célja, hogy alkalomadtán hírlevelet küldjek Neked saját és mások programjairól.

 • Adataidat másoknak -akár magán, -akár jogi személyiség, nem szolgáltatom ki!

 • Adataidat addig tárolom, amíg nem jelzed felém, vagy valamilyen módon le nem iratkozol a hírlevélről és a kérésedet fel nem dolgozom.

 • Az adatok feldolgozásához nem használok más adatfeldolgozót, magam végzem azokat.

 • Az adatokról meghatározott időközönként egy külső meghajtóra biztonsági másolatot készítek, oly módon, hogy az előző biztonsági másolatot írom felül.

 • Az adataid hozzám való eljuttatásának biztonságáért külső szolgáltató által (pl. Google) nem vállalok felelősséget!

 • Amennyiben ezen tájékoztató után úgy döntesz, hogy szeretnéd az adataid törlését kérni és leiratkozni a hírlevélről, akkor a következő hivatkozáson megteheted. Erre én is kifejezetten kérlek, ha úgy gondolod, hogy a hírlevelem számodra nem tartalmaz érdemi információt!

Figyelem! Amennyiben nem iratkozol le a hírlevélről, hozzájárulsz ahhoz, hogy adataidat a leírtak szerint kezeljem és használjam!

 

Jelen tájékoztatásom rövidített kivonat, mert saját tapasztalatomból is kiindulva nem tartom életszerűnek több oldalnyi tájékoztatás elolvasását. Amennyiben több részletre vagy kíváncsi, kérlek keress elérhetőségeimen, vagy iratkozz le.

 

Áldással:

László Tamás

HetedHét Határ