Logó

Tanfolyamok

Kapcsolatfelvétel és jelentkezés:

Név  
E-mail  
Telefonszám  
Számlázási cím  
Üzenet  
Tanfolyam

Tarot kártyavetés - tanfolyam

 

 • A tanfolyam 4+1 részből áll
 • Induló időpont: 2018. november 11.
 • 0900 - 1600 óra között.
 • További tervezett időpontok: kéthetente egy hétvégi napon, amelyet a jelentkezőkkel közösen egyeztetek.
 • Akciós egy összegben fizetendő ár: 36 000 Ft / 5 nap
 • Alkalmankénti fizetés esetén: 8 000 Ft / alkalom
 • Helyszín: Angyalfény Ezoterikus Központ: H-1076 Budapest, Péterfy S. u. 15. mfszt. 2. (52 kapucsengő)
 • Tartja: László Tamás Tarot kártyavető

Hogyan működik a Tarot?

 

A felső, tudatos énünktől nemcsak álmunkban kapunk információkat, vannak megérzéseink, sugallataink és sok egyéb jel is, amely segítségünkre lehet a helyes döntések meghozatalában.

A Tarot kártya is ilyen. Segít felső énünktől információt nyerni.

A Tarot kártya nem mondja meg egyértelműen a jövőt, néhány elkerülhetetlen élethelyzet kivételével, hiszen szabad akaratunkból, mindig dönthetünk másképpen, amely egy másfajta élethelyzetet hozhat az életünkbe.

Viszont pontosan meg tudja mondani, hogy mi van most körülöttünk, mi az a helyes cselekedet, amit célszerű lenne meglépnünk. Aztán dönthetünk belátásunk szerint. Minden tapasztalás...­

Minden Tarot kártyának van egyfajta leírt jelentése, de ezenfelül minden lapon egy kép szerepel, amely gondolatokat, érzéseket vált ki belőlünk. Az ember képekben gondolkodik, és nehéz, de inkább lehetetlen lenne szavakkal, írással teljes mértékben visszaadni a gondolatok világát. A Tarot kártyák olvasásánál nem szabad ragaszkodnunk szó szerint a leírt jelentéshez, inkább a kirakott lapok képi, gondolati sugallatait foglaljuk szavakba. Ezért van az, hogy a Tarot kártyák mindig működnek, mivel a feltett kérdésre olyan kártyát fogjuk húzni, amely számunkra azt a jelentést fogja adni, amire szükségünk van. Hogy melyik kártyát válasszuk, azt sugallataink alapján döntjük el, nem véletlenül. Teljesen mindegy, hogy a Botok a Tűz elemet jelképezik a Tarotban, vagy a Levegőt, ahogy inkább a mágiában szokás (a varázspálca a mágiában a Levegő elem, az Athamé pedig a Tűz elem), hogy a Nagy Árkánum nyolcas lapja Az Erő, vagy Az Igazság, - mindenképpen jól fog működni. A leírt kirakási módokhoz sem kell feltétlenül ragaszkodnunk, hiszen a kártya a kérdéseinkre válaszol.

Sok embernek csak a benne levő sejtés megerősítésére van szüksége a Tarot kártyára, mint segédeszközre, hisz a szükséges információt már előtte lehozta a Tudatos énjétől, csak nem akarta elhinni, mert megerősítést keresett. Ha fizikálisan látjuk a lapot, akkor azt előbb fogadjuk el tényszerűnek, mint a megérzéseinket.

A kártya nagy és kis Árkánumokra oszlik. Míg az első az élet jelentős vetületeivel foglalkozik, addig a második a földi élet mindennapi részleteit tárja elénk.

A Tarot tanfolyam tematikája:

 

4 alkolom tematikája: 

 1. Rövid történeti visszatekintés

 2. Hogyan működik a Tarot?

 3. Ismerkedés a Tarot lapjaival

 4. Nagy Árkánum lapjainak jelentése

 5. Kis Árkánum és Udvari Lapok kártyáinak jelentése

 6. Kártyavetés szabályai elméletben

 7. Kártyavetés gyakorlatban

 8. Milyen kártyát válasszunk?

+1 alkalom:

 • Kártyavetés gyakorlás

Tanfolyamra jelentkezés:

 • tanfolyamra regisztrálás fenti "Kapcsolatfelvétel és jelentkezés" kitöltésével és elküldésével lehet.
 • jelentkezés véglegesítése előleg befizetésével lehetséges. Az előleg összege 8 000 Ft (1 alkalom ára. Ne felejtsd el megadni a számlázási címed!) Az előleget november elején kérem utalni!
 • Kifizetheted a teljes kedvezményes tanfolyam költségét is (36 000 Ft).
 • melyet a 16200106-11599676 átutalási számlaszámra lehet utalni,
 • vagy PayPal segítségével akár bankkártyáról is ki lehet egyenlíteni az alábbi gombra kattintva.
Tarot kártyavetés


Válaszd ki!