Logó

Tarot kártyavetés

Tarot

 

A lélekvándorlás szerint, mielőtt földi testbe leszületnénk, meghatározzuk a helyet, ahol meg fogunk születni, a szüleinket, az életcélunkat, és azokat az élethelyzeteket, amelyeket semmiképp sem fogunk elkerülni, mert szükséges átélnünk őket.

Ezután, az életcélunk nagyságának megfelelően egy lélekrészünk, a fizikai testbe le fog születni. A le nem született lélekrészünk lesz a mi felső, vagy tudatos énünk. A leszületésünkkor többnyire nem emlékszünk életcélunkra, vagy akár előző életeinkre. Ezek az információk nem vesznek el, mert azok a mi tudatos (felső) énünk birtokában van. Ha nagy feladatok megoldása előtt állunk és sokszor nem tudjuk, hogyan döntsünk, vagy hogyan oldjuk meg a helyzetet. A felső énünk álmunkban segíteni tud nekünk. Ilyenkor kapcsolatba lépünk vele és érdekes módon másnap reggel úgy ébredünk, hogy tudjuk a megoldást. A szüleink szokták mondani nekünk, hogy "aludj rá egyet". A szabad akarat univerzális törvény, ezért földi életünkben hozhatunk döntéseket, az életünket illetően. Ezen döntések következménye néha az lehet, hogy eltérünk életcélunktól. Felső tudatos énünknek az a feladata, hogy földi életünkben, szabad akaratunkból hozott döntéseink következményei után úgy alakítsa életünket, hogy ismét visszataláljunk életcélunkhoz.

A felső, tudatos énünktől nemcsak álmunkban kapunk információkat, vannak megérzéseink, sugallataink és sok egyéb jel is, amely segítségünkre lehet a helyes döntések meghozatalában.

A Tarot kártya is ilyen. Segít felső énünktől információt nyerni.

A Tarot kártya nem mondja meg egyértelműen a jövőt, néhány elkerülhetetlen élethelyzet kivételével, hiszen szabad akaratunkból, mindig dönthetünk másképpen, amely egy másfajta élethelyzetet hozhat az életünkbe.

Viszont pontosan meg tudja mondani, hogy mi van most körülöttünk, mi az a helyes cselekedet, amit célszerű lenne meglépnünk. Aztán dönthetünk belátásunk szerint. Minden tapasztalás...

Életemben először angyalkártyát vettem a kezembe. Minél jobban igyekeztem megtanulni, annál inkább azt éreztem, hogy ez nem az enyém. Aztán egyszer belém villant, hogy én Tarot kártyát szeretnék. Nem sokáig váratott magára az első Tarot kártyapaklim. A hagyományos Rider-Waite tarot-val kezdtem. Már a legelején éreztem, hogy ez nem egy múló kedvtelés lesz. Később saját Arany-Tarot kártyapaklit készítettem, úgy hogy a képeket letöltöttem, kinyomtattam, szimbólumokat tettem beléjük, majd lelamináltam őket. Elolvastam, és kijegyzeteltem néhány könyvet a Tarot kártyavetésről, amely egy biztos alapot adott az értelmezésüket illetően. Később egyre inkább a sugallatok váltották fel a megtanult jelentéstartalmat. Ez rendjén is van így, mivel az ember képekben gondolkodik, és a képek előbb vannak, mint a hozzárendelt tartalom.

Fontosnak tartottam, hogy ne csak a Nagy Árkánumot, hanem a Kis Arkánumot is használjam, mivel ez sokkal árnyaltabbá teszi a kártyavetést

Amennyiben úgy érzed, hogy szükséged van egy útmutatásra, szívesen állok a rendelkezésedre. Felveheted a kapcsolatot velem az alábbi elérhetőségeken.

 

A Tarot-ról, kártyák jelentéséről itt olvashatsz bővebben.

 

Tel.: +36 (30) 9345449

e-mail: info@heted76ar.hu

Kapcsolatfelvétel­

Név  
E-mail  
Telefonszám  
Üzenet