Logó

Bemutatkozás

Amit tanultam, vagy művelem:

 • Csikung (energetikai gyógyítás, öt elem tana stb.)

 • Kínai képmedicina, lelki gyógyító képek/kulcsok

 • Népi gyógymódok (testgyertya, moxa, köpöly)

 • Masszázs

 • Tarot

 • Számmisztika

 • Mágia

 • Radiesztézia

 • Tértisztítás

 • Életmód tanácsadás

 • Csatornaként működöm (információt kapok spirituális mesterektől)

De mindez nem fontos, mert minden átjárható és a végén csak a saját fejlődés az, ami számít. Ha magunkról kell beszélnünk, mindig sokkal nehezebb, mint másokról.

Életünk folyamán mindannyian "nehézségekkel" szembesülünk, amelyekre, ha utólag rágondolunk, rájövünk, hogy milyen sok mindenre megtanítottak. Ezekből tanultam én is, és tanulok mind a mai napig, hiszen ez az út nem fejeződik itt be...

2004-ben egy depresszió és pánikbetegség közelebbi megismerése arra sarkalt, hogy elkezdjek foglalkozni magammal. Az addigi világnézetem semmilyen szempontból nem volt nevezhető spirituálisnak. Ha akkor valaki elárulta volna, hogy mi lesz az, ami majd meghatározza életemet, akkor biztosan nem hittem volna el. Nem voltam a helyemen, és nem is törtem magam, hogy hallgassak a belső hangomra. Ezért kaptam a "sorstól" ezt a helyzetet, amit sokan betegségnek neveznek. "Gyógyulásomért" sok mindent kipróbáltam, jártam magán pszichiáternél, természetgyógyásznál, kineziológusnál, kínai akupunktúrára és kiropraktorhoz is eljutottam, de végül a csikung adta meg azt, amit kerestem. Segítségével, de legfőképpen önmagam változásával végül leküzdöttem a depressziót és egyúttal belépést nyertem a spirituális világba, a dolgok mélyebb megértésébe.

A csikungot ezután sem hagytam abba, hiszen az energiákkal való munka egy új világot tárt elém. 2007-re elvégeztem a csikung 4. szintjét, és Xu Mingtang nagymester beavatásával személyes tanítványává lettem. 2012-ben megszereztem a Képmedicina II.-es oklevelemet majd csikung tanárrá váltam.

Kíváncsiságom nem engedte, hogy megálljak. Úgy éreztem, hogy minél többet tanulok, annál kevesebbet tudok. A világ kitárult és engem egyre több dolog érdekelt.

Tanultam mágiát, részt vettem Drunvalo Merkaba meditációs tanfolyamán, tanultam gyógyítást lelki kulcsokkal, masszázst, gyógyítást népi gyógymódokkal.

A Tarot világa, a számmisztika és annak különböző ágazatai valamint a parapszichológia is megfogott, amelybe ugyanúgy bele mélyedtem, mint az eredettörténetbe, a magyarok sámán - táltos hitébe, a Yotengritbe. Rájöttem, hogy bárhova fordulunk, a dolgok mindig ugyanabba az irányba mutatnak, amin tovább szeretnék haladni.

Vágytam arra, hogy a számomra fontos információkhoz ne más embereken keresztül, hanem spirituális segítőkön keresztül jussak hozzá. Az elmúlt néhány évben azon dolgoztam, hogy ezt a képességemet tovább fejlesszem. Mostanra már megkaptam spirituális mestereimtől azt a felhatalmazást, hogy nemcsak magam, hanem mások számára is információkat hozzak le csatornaként.

Rájöttem, hogy nem kifelé kell keresni a megoldást, hanem mélyen legbelül találhatjuk meg azt.

Ezért röviden magamról csak ennyit...

 

László Tamás vagyok.

Kapcsolatfelvétel­

Név  
E-mail  
Telefonszám  
Üzenet  

Tel: +36 (30) 9345449