Logó

Számmisztika

Számmisztika - numerológia

 

Ha a világunkban minden energia, akkor a számok is energiával rendelkeznek, amellyel mindannyian kapcsolatban állunk. Születési dátumunk jelképezi születési energiánkat, amelyből akár a földi leszületésünk sorsát is ki lehet olvasni. Ezenkívül, még információt adhat az öt elem tanának (Wu Xing) megfelelő szerveink születési állapotáról és energetikai töltöttségéről, csakráink születési energiáiról (Kronobiológia), bioritmusunkról, és még sok minden másról. A nevünk egy másfajta rezgés, amely segíthet, vagy akár hátráltathat életünk céljainak a megvalósításában. Ezért célszerű olyan nevet használnunk, amely segítségünkre lehet.

Régebben már olvastam könyvet a számmisztikáról, de nem foglalkoztam vele behatóbban. Aztán mikor mégis rászántam magam egy számmisztika tanfolyam elvégzésére, a következő volt az első kérdésem számmisztika tanáromhoz:

Ha Jézus - Krisztus előtt 7.-ben született augusztus elején, akkor olyan nagy az emberi elme teremtőereje, hogy a Gergely naptárnak megfelelően történnek a világunkban az események?

Rám nézett és azt mondta: Talán igen, de egyszerűbb, ha megtapasztalod, hogy működik-e?

A tanfolyam elvégzése után visszaszámoltam életem néhány jelentősebb eseményének számmisztikai képletét. Meglepetés volt számomra is, amit tapasztaltam. Azóta ajánlom másoknak is a számmisztikai képletük kiszámítását.

 

Segít életünkben, hogy azzal foglalkozzunk, aminek itt van az ideje, és ne olyan dolgokra fecséreljük energiáinkat, amely megvalósulásának csekély az eshetősége.

A számmisztika egy ősi bölcsesség. Atlantisztól, Püthagoraszon keresztül végigkísérte a történelmünket. Sokan tanulmányozták ugyanúgy, mint ahogy a csillagászatot is. Sőt, meggyőződésem, hogy a bolygók mozgása, együttállása megfelel a számmisztikai elemzéseknek is.

Annyira érdekesnek találtam, hogy készítettem egy elemző programot, amely a segítségemre lehet az elemzések elkészítésénél. Hónapokon át dolgoztam rajta, de most azt mondom, hogy megérte. Segítségével több, mint 30 oldal elemzést tudok készíteni.

Ezt az információt megosztom mindazokkal, akik kíváncsiak rá. A továbbiakban megtalálhatod az elemzések rövid ismertetését illetve elkészítésének díját. Az elemzést akár e-mailben is el tudom küldeni, így nem okoz gondot a távolság sem. Ha igényled, személyesen is találkozhatunk, és akkor részletesebben meg tudjuk beszélni az elemzés részleteit.

 

Azt ne feledd, hogy a számmisztika bizonyos energiák ránk gyakorolt hatását vizsgálja. Ettől függetlenül még meghatároz minket a családi környezetünk, neveltetésünk és még sok más részlet is. Ha ez nem így lenne, akkor nem lehetnénk egyediek, mert minden egy napon született embernek egyformának kellene lennie. Mégsem így van, mert meghatároz minket a jellemünk, akaratunk, döntéseink. Sok esetben még mi sem ismerjük saját magunkat. Mindezek tisztázásában tud a számmisztika segíteni!

 

Számmisztikai elemzés:

 

 1. Alapelemzés: Az alapelemzés tartalmazza a mátrixot, sorsszámot, misszió számot, személyes év, hónap, nap számát, síkokat, időpiramist, személyes év energiáit vagy partner energiáit =>> 4 oldal. Ára: 1 000 Ft (Minden elemzés esetében felszámolásra kerül!)
 2. A kifejtés tartalmazza: születési évszám, hónap, nap elemzését, születési személyiségtípus, ajánlott szakma rövid leírását. Kigyűjti a mesterszámokat (ha van), hiányszámokat, elszigetelt számokat, síkokat és rövid leírást tartalmaz róluk. Elemzi a 9 éves ciklus fő energiáit, valamint a személyes év, nap hónap energiáit. Kifejti a sorsszámot, a missziószámot, a le- és felszálló holdcsomópontokat. Ha párkapcsolati  születési dátumot is megadsz, akkor tartalmazza a közös születési számok, sorsszámok és közös összevont számok rövid jellemzőit. =>> Terjedelme kb. 7 oldal. A kifejtés ára: 4 000 Ft.
 3. Számmisztikai elemzés a születési mátrixban található számok gyakoriságának előfordulása szerint. Tartalmazza a számok kifejtését 1-től 9-ig. =>> 3 oldal. Ára: 2 000 Ft
 4. Számmisztikai elemzés a születési mátrixban található számok és névnumerológia számainak előfordulási gyakorisága szerint. Tartalmazza a számok kifejtését 1-től 9-ig. =>> 3 oldal. Ára: 2 000 Ft
 5. Keleti Yantra: 16 részből álló mátrix, amely tartalmazza a: sors, energia, család, nagylelkűség, emberszeretet, intuíció, életöröm, karma, szeretet, pénz, nevelés, lehetőség, filozófia szempontjából történő rövid elemzést, valamint a név és születési energiák lebontását a mágia alkotó elemei szerint (levegő, tűz, víz, föld). =>> 5 oldal. Ára: 2 000 Ft. Ha ezt szeretnéd kérni a személyes éved energiáival kiegészítve a felsorolt szempontok alapján =>> 4 oldal. Ára: 1 000 Ft. / vagy párkapcsolat esetén partnered elemzése szintén e szempontok alapján
  2 000 Ft-ért. A kiegészítő elemzések ára, a Keleti Yantra alapelemzésének árát nem tartalmazza.
 6. 2000. év előtt születettek esetében a kínai öt elem (Wu Xing) szerinti születési energiák meghatározása a szervek szempontjából (vese, húgyhólyag, máj, epe, szív vékonybél, lép, gyomor, hasnyálmirigy, tüdő, vastagbél). Tartalmazza a szervek töltődési időszakait, az öt elem jellegzetességeit, öt elem szerinti típus meghatározását, illetve a típushoz tartozó javasolt ételeket =>> 2 oldal. Ára: 1 000 Ft.
 7. Kronobiológia: Tartalmazza a bioritmusod a következő 14 napra (fizikai, érzelmi, szellemi és átlag görbék), a csakráid születési töltési szintjét, Yin - Yang energia szintjét, valamint a fizikai-, érzelmi-, szellemi mutatók rövid jellemzését =>> 4 oldal. Ára: 1 250 Ft.
 8. Párkapcsolat: Saját és partnered páros bioritmusa fizikai, érzelmi és szellemi diagramon egy teljes ciklusra lebontva, valamint összeillőség nyugati és kínai horoszkóp szerint =>> 2 oldal.
  Ára: 750 Ft.

​A teljes elemzés ára 16 000 Ft.  Ha nem kérsz teljes elemzést, az Alapelemzés mindenképpen felszámolásra kerül! Az elemzést e-mailen vagy levélben tudom továbbítani. Az e-mail ingyenes, a nyomtatás költsége oldalanként 30 Ft (A nyomtatás fekete-fehér!). Az ár nem tartalmazza a postai költséget postai továbbítás esetén! Vállalom a postai feladást (díjak a Magyar Posta díjszabása szerint)

 • Nem elsőbbségi kézbesítés 275 Ft
 • Elsőbbségi kézbesítés 375 Ft
 • Ajánlott extra költség 290 Ft
 • Átutalási számlaszám: 16200106-11599676

Amennyiben szeretnéd az elemzést személyesen is megbeszélni, azt 3 000 Ft díjért tudom vállalni.

 

Ha szeretnél elemzést kérni, vagy akár ajándékként valakit meglepni, töltsd ki a mellékelt megrendelőlapot, és küldd el, vagy vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Megrendelésedet e-mailben visszaigazolom!

 • Ha utalni szeretnél, küldd el az utalást a megadott bankszámlaszámra.
 • Ha PayPal-el vagy bankkártyával szeretnél fizetni, használd az on-line áruházat, de töltsd ki mindenképpen a megrendelőlapot is, hogy tudjam a születési adatokat és a használt neved az elemzéshez.

 

Tel.: +36 (30) 9345449

E-mail: info@heted76ar.hu

Ha Jézus - Krisztus előtt 7.-ben született augusztus elején, akkor olyan nagy az emberi elme teremtőereje, hogy a Gergely naptárnak megfelelően történnek a világunkban az események? 

Megrendelőlap­

Elemezendő név:  
Születési dátum:  
Partner születési dátuma:  
E-mail címe:  
Számlázási név:  
Számlázási cím:  
Hogyan kéri az elemzést?  
Melyik elemzéseket kéri?  
Üzenet  

Ha bankártyával vagy PayPal-el fizetnél, akkor lépj tovább a webáruházba.