Logó

Asztrológia

Sokat, sok helyen lehet olvasni, hogy mi az asztrológia, én úgy gondoltam, hogy nem erről írok most, hanem arról, hogy nekem mit jelent az asztrológia, hogy milyen változásokat tud hozni az életünkbe.

Az asztrológia válaszokat adott a kérdéseimre, megértését és könnyebb elfogadását a nehézségeknek.  Általa jobban megismertem önmagamat, ami az első lépés ahhoz, hogy elfogadja az ember a saját erősségeit, de főleg a hiányosságait és a hibáit. Hiszen a pozitív dolgok olyan természetesek, hogy vannak, de mit kezdjünk a negatívokkal, a hibáinkkal és hiányosságainkkal? Ezek felismeréséhez és elfogadásához, vagy akár megváltoztatásához ad egy mankót az asztrológia.

Sokat, sok helyen lehet olvasni, hogy mi az asztrológia, én úgy gondoltam, hogy nem erről írok most, hanem arról, hogy nekem mit jelent az asztrológia, hogy milyen változásokat tud hozni az életünkbe.

Az asztrológia válaszokat adott a kérdéseimre, megértését és könnyebb elfogadását a nehézségeknek.  Általa jobban megismertem önmagamat, ami az első lépés ahhoz, hogy elfogadja az ember a saját erősségeit, de főleg a hiányosságait és a hibáit. Hiszen a pozitív dolgok olyan természetesek, hogy vannak, de mit kezdjünk a negatívokkal, a hibáinkkal és hiányosságainkkal? Ezek felismeréséhez és elfogadásához, vagy akár megváltoztatásához ad egy mankót az asztrológia.­

De néha az életünk során elakadunk, de nem mindig tudunk egyedül kikerülni a helyzetből, ilyenkor könnyebb, ha valaki fogja a kezünket, és megmutatja a lehetőségeinket, hogy merre menjünk, hol várnak ránk jó dolgok, sikerek, eredmények. Mi az, ami számunkra elérhető, megvalósítható. Az ábra megmutatja a főbb helyszíneket, eseményeket, de hogy mi élünk-e a lehetőségekkel, az rajtunk áll. Hogy milyen színűre színezzük és milyen egyszerű vagy bonyolult utakon járjuk be a térképet, az a mi döntésünk.

A KARMA ASZTROLÓGIA szerint mindenki egy általa választott feladattal és céllal érkezik a földre, az sem véletlen hogy mikor, hova és kikhez születünk, de ezt is mi választjuk, nem véletlenül, hiszen ez a választás segítheti a feladatunk megoldását. De sokszor az életfeladatunk nem mutatkozik meg előttünk, rejtve marad számunkra, de ha érezzük, hogy valami másra vagyunk hivatottak, akkor már jelez a karmánk, hogy itt az idő. Ha mégsem találunk rá az útra, akkor kapjuk a jeleket, csalódások érnek, vagy betegségek, balesetek, ezek üzenetek, hogy változatni kell, de az ismeretlenbe sokszor nehéz elindulni.

De ebben a döntésben, változtatásban segítséget nyújthat az asztrológia, egy asztrológus, aki fényt vihet a sötétségbe, és lehetőséget adhat a számunkra megvalósítható út bejárására és kiszínezésére.

Ha már kellőképpen megismertük és elfogadtuk önmagunkat, netalán képesek is leszünk rá, hogy változtassunk magunkon, a hozzáállásunkon, a viselkedésünkön, akkor ez ki fog hatni a kapcsolatainkra, a környezetünkre, tehát az egész életünkre. Hiszen, ha mi pozitívan változunk, akkor ezt mások is megérzik, és ők is változhatnak, így elindulhat egy körforgás, egy kihatás.

De a változásnak mindig bennünk kell elkezdődnie!

Számomra ezt jelenti az asztrológia, és kívánom mindenkinek, hogy találja meg hozzá vezető utat magában.

 

Kovácsné Domine Betti­

 

 

„S a legcsodálatosabb ajándék,

ha valaki tudja, miért született,

s a buktatókon át is

a helyes irányba tart.”

(Szepes Mária)