Logó

Kéz-Művész

Kapcsolatfelvétel­

Név  
E-mail  
Telefonszám  
Üzenet  

Kovácsné Domine Betti

Betti - magáról

­

 

Kovácsné Domine Betti Asztrológus/Karma asztrológus vagyok. 2014-ben elvégeztem egy Kristályprogramozó tanfolyamot (Tanítom: Slezák Marcsi), ami a továbbiakban meghatározó volt az életemben.

Nagyon megtetszett és vonzott a kristályokkal való munka. Először csak családomnak, majd később barátaimnak készítettem harmonizáló programmal feltöltött karkötőket. Egyre többen jeleztek vissza, hogy a jótékony hatása érezhető számukra.

KristályBetti

Betti - ahogy én ismerem

 

Bettit a gyömrői Teremtés Háza Meditációs Központban ismertem meg. Maglódon lakik, három gyerek anyukája, aki szabad idejében spirituális feladatait végzi. Sokoldalú hölgy, akit mindig mosolyogni láttam, mérgesnek, rosszkedvűnek egyszer sem.

Amikor megkerestem, hogy kölcsönősen segítsük egymást, azonnal igent mondott.

Számomra nagyon kellemes jelenség, aki először otthonukban egy sószobát alakított ki.

 

A sószóbát bárki igénybe veheti, de ajánlom figyelmébe elsősorban azoknak, akik légúti megbetegedésekben szenvednek!

Betti másik kedvenc foglalkozása az asztrológia. Ezen belül is a humanisztikus és karma asztrológiával foglalkozik.

Segítői minőségben felvállalta ezen a honlapon is, hogy segítséget nyújt másoknak, akik ezt igényelik.

Nemrégen elárulta, hogy kristályékszerek készítésével és kristályok programozásával is foglalkozik, amelyet egy kedves közös ismerősünktől tanult.

Az általa készített és programozott kristály ékszereket, most már egy webshopon keresztül is meg lehet rendelni.

 

Tel.: +36 (20) 2100570

Így egyre több karkötőt készítettem, még végül idén, 2016 szeptemberében megnyitottam a saját kristály webshopomat.

 

A kristály (ásvány) segítheti az embert a testi- lelki-fizikai funkciók harmonizálásában, ha a szervezet kibillent az egyensúlyából, a harmonizáló rezgések segítik visszaállítani az optimális működését. Segíthet, ha az ember energiátlan, kedvetlen, fáradékony, testileg,- lelkileg beteg, párkapcsolati, tanulási gondokkal küszködik, félelmekkel, rossz, beidegződött szokásokkal küzd, vagy megrögzötten, hibásan gondolkodik.

Nem közvetlenül teszik rendbe a fizikai testet, hanem mentális, érzelmi és energetikai szinten teremtenek harmóniát, egyensúlyt.

A különböző kristályokhoz segítő programozott rezgések (mantrák) vannak hozzárendelve, és így segítik elő a harmonikus egyensúlyi állapot elérését az élet különböző területein.

Hatása általában nem azonnal érezhető, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseljük a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik.

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltünk vele, annál előbb érezhető jótékony hatása.

Egyszerre több harmonizáló kristálykarkötőt hordhatunk magunkon, nem keverednek össze a rezgések.

A kristályt nem kell tisztítani, önmagát tartja tisztán, és amíg a kristály nem semmisül meg, addig a segítő rezgés nem törlődik.

Harmonizáló programozott karkötők típusai: csakra (egészség), párkapcsolat, testsúly, pénz, tanulás és angyali védelem.

Webshop címe: www.segitokristalyekszer.hu

           

Kovácsné Domine Betti

Okleveles kristályprogramozó